Morfars roulade

Morfars berømte roulade. Morfar holder en rekord i at bage kagen OG rydde køkkenet op på 17 minutter.

  • 3 æg
  • 125 g sukker
  • 1 spsk vand
  • 50 g mel
  • 50 g kartoffelmel
  • ½ tsk hjortetaksalt
  • Hindbærmarmelade

Æggene piskes luftige med sukkeret. Vandet piskes i.

De resterende ingredienser vendes i.

Dejen hældes i en smurt bradepande og bages i 5 minutter ved 225*C.

Når kagen er bagt vendes den straks ud på sukkerdrysset bageparpir, hvorefter hindbærmarmelade fordeles på kagen og den rulles til en roulade.

Kagen skal rulles mens den er varm, ellers stivner den og revner når man forsøger at rulle den.

Spises med RIGELIGT flødeskum (Og hvis morfar bestemmer, skal det være flødeskum med sukker).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s