Morfars Baronesser fra Grenå

Julesmåkagen der skaber splid – halvdelen af familien mener ikke at der skal pomerans og sukat på (Jeg selv inklusiv).

  • 250 g hvedemel
  • 250 g melis
  • 2 tsk vanillesukker
  • 250 g smør

Ingredienserne æltes sammen og trilles til en pølse. Stilles koldt i staniol til næste dag.

Næste dag skæres småkagerne i tynde skiver og drysses med:

  • 40 g perlesukker
  • 40 g sukat (fint hakket)
  • 40 g pomeransskal (fint hakket)
  • 40 g mandler (fint hakket)

Bager i 12 minutter ved 185*C midt i ovnen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s