Jonas’ banankage

Den bedste banankage.

  • 100 g smør
  • 2 æg
  • 225 g sukker
  • 2 spsk vanillesukker
  • 125 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 2-3 modne bananer

Bananer moses mens smør smelter. Smør røres med sukker, æg og mælk (I know, det stod heller ikke blandt ingredienserne da jeg fik opskriften. Har prøvet med ½-1 dl).

Mel, vanille og bagepulver tilsættes. Til slut tilsættes de mosede bananer.

Kagen bages i en lille bradepande i ca. 30 minutter ved 225*C.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s