Farmors Amagergryde

  • 20 g smør
  • 1 tsk karry
  • 2 store hakkede løg
  • 250 g hakket oksekød (Jeg plejer bare at bruge en lille pakke…)
  • 5-6 kartofler i mundrette stykker
  • 3/4 l vand
  • 2 store gulerødder i tynde skiver
  • 300 g snittet hvidkål
  • Evt. 100 g pasta (Farmor bruger spaghetti brækket i små stykker)
  • Salt (Ca. 1½ tsk) og peber

 

Smør smeltes, karry ristes heri. Kød og løg svitses.

Kartofler, vand, salt og peber tilsættes, hvorefter det koger i 10 minutter.

Gulerødder, hvidkål og evt. pasta tilsættes, og retten koger færdig i 10 minutter. Passer godt med fars flûtes med tandsmør 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s