Bettinas chokoladekager med blødende hjerte

Ingredienser

180 g mørk chokolade

100 g smør

150 g sukker

80 g mel

4 æg

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og sukker. Vend melet i.
  2. Smelt smør og chokolade.
  3. Bland de to masser sammen.
  4. Læg massen i små forme – ca. muffinstørrelse. Dejen passer til 8 små kager.
  5. Kagerne bages i 6-8 minutter. Bages de i ramekiner er bagetiden længere end hvis de bages i muffinforme. Hold øje med kagerne – de bliver hurtigt gennembagt, og det skal de ikke være!

blodendehjerte

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s